- Web sitesi
- metin2pserverler.com
Bu bölüm, üyelerimizin YouTube kanallarını tanıtmaları için ayrılmıştır. Aşağıdaki kurallar, forum düzenini korumak ve herkes için olumlu bir deneyim sağlamak amacıyla belirlenmiştir:
Genel Kurallar
Öneriler
Bu kurallar, forumumuzun düzenini korumak ve üyelerimize en iyi deneyimi sunmak amacıyla hazırlanmıştır. Kurallara uymayan içerikler moderatörler tarafından silinebilir veya düzenlenebilir. Herhangi bir sorunuz veya öneriniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.
Teşekkür ederiz ve keyifli paylaşımlar dileriz!

Saygılı İletişim: Tanıtım konularında veya yorumlarda hakaret, küfür veya aşağılayıcı ifadeler kesinlikle yasaktır.
Otomatik Paylaşım Yasaktır: Otomatik mesaj veya konu açma programlarının kullanımı kesinlikle yasaktır. Tespiti halinde üyelik süresiz olarak askıya alınır.
Reklam ve Spam: Forum, site veya benzeri reklamlar yapmak; spam veya flood içerikler paylaşmak yasaktır.
Uygunsuz İçerik: +18 içerikler, küfürlü videolar veya Metin2 ile ilgili hile/bug tanıtımları kesinlikle yasaktır.
Yapıcı Eleştiri: Kanal sahiplerine yönelik eleştiriler yapıcı ve saygılı bir dille ifade edilmelidir.
Konu Tekrarı: Aynı kanal için birden fazla tanıtım konusu açmak yasaktır. Mevcut konuya yeni videolarınızı yanıt olarak ekleyebilirsiniz.
Şikayet Bildirimi: Kurallara uymayan içerikleri veya mesajları “Şikayet Et” butonunu kullanarak moderatörlere bildirebilirsiniz.
Yönetim Yetkisi: Forum yönetimi, kurallarda belirtilmeyen durumlarda takdir yetkisini kullanarak gerekli işlemleri yapma hakkına sahiptir.

Başlık Seçimi: Kanal isminizi ve amacınızı içeren açıklayıcı başlıklar kullanın.
- İçerik Açıklaması: Kanalınızın içeriğini ve hedef kitlenizi tanımlayan kısa bir açıklama ekleyin.
Video Paylaşımı: Tanıtım konunuzda bir adet örnek video paylaşarak kanalınızı tanıtın.
Güncellemeler: Yeni videolarınızı mevcut tanıtım konunuza yanıt olarak ekleyerek güncel tutun.
Bu kurallar, forumumuzun düzenini korumak ve üyelerimize en iyi deneyimi sunmak amacıyla hazırlanmıştır. Kurallara uymayan içerikler moderatörler tarafından silinebilir veya düzenlenebilir. Herhangi bir sorunuz veya öneriniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.
Teşekkür ederiz ve keyifli paylaşımlar dileriz!